Понеділок, 15 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка

ДУ "Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України" до та під час воєнного стану здійснює щоденний моніторинг показників радіаційного фону та якості питної води. Після терористичної атаки 13 травня 2023 року фахівці установи провели дослідження на вміст шкідливих речовин у повітрі, перевірку якості води, грунту та радіаційного фону.

У Нетішині прощались з полеглим захисником Родіоном Крижанським
Розділ Події

Сьогодні, 15 травня, у Нетішинській громаді приспустили державні прапори - жителі прощались з полеглим Героєм Родіоном Крижанським. Про це розповіли у відділ з організаційних питань Нетішинської міської ради.

За добу вогнеборці Шепетівщини ліквідували 3 пожежі. Палали господарча споруда, автівка та екосистеми. Причиною двох пожеж ймовірно став підпал.

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 47-річному сумчанину за фактом безгосподарського використання земель (ч. 1 ст. 254 КК України). Чоловік незаконно використав земельні ділянки сільськогосподарського призначення, без дозволу створивши на них штучну водойму площею 3 га.

Служба безпеки викрила мешканку Хмельницького, яка у соцмережах виправдовувала збройну агресію рф проти України та героїзувала воєнні злочини окупантів. Зловмисницею виявилась громадянка рф, яка вже тривалий час проживає в Україні.

Шепетівчани здобули перемогу в обох категоріях на кубку області з велосипедного туризму
Розділ Спорт

У Шепетівці завершився Кубок Хмельницької області з велосипедного туризму, який відбувався в рамках Чемпіонату області зі спортивного туризму серед юнаків. Змагання проходили з 12 по 14 травня 2023 року.

В рамках «Sport for all every day» у Шепетівці відбувся турнір з швидких шахів
Розділ Спорт

14 травня у міському шаховому клубі «Дебют» Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено турнір з швидких шахів серед юнаків до 17 років Шепетівської міської територіальної громади в рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Sport for all every day».

Лісівники Шепетівщини під час обходу лісових масивів натрапили на дитинча козулі. Саме в цей період, з травня до червеня, самиці народжують малят. Зазвичай двох дитинчат, інколи – одне.

0
репостів
0
репостів