Четвер, 11 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу УСБУ та процесуального керівництва прокуратури Хмельницької області викрили групу осіб з Київщини, яка під виглядом волонтерів отримувала міжнародну гуманітарну допомогу для Сил оборони, яку потім перепродавала через інтернет-магазини. Зокрема, фігуранти намагались реалізувати тактичні аптечки на загальну суму понад пів мільйона гривень.

Сьогодні відбулося відкриття «Класу безпеки» у Шепетівському навчально-виховному комплексі №1 у складі: “Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М. Дзявульського”. Нагадаємо, що раніше подібні класи відкрили у Грицівській, Крупецькій та Сахнівецькій ТГ Шепетівського району.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій через дії нетверезого водія травмувалась жінка. Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 10 травня, близько 17:30 години поблизу села Колом'є, що на Славутчині.

На сторінці 88-й окремого батальйону територіальної оборони 106 БрТрО  упродовж останньої доби повідомили про загибель вже трьох бійців. Двоє з них занигуло 9 травня, ще один вчора 10 травня.

Шепетівчанин здобув перемогу у змаганнях з мотокросу
Розділ Спорт

У селі Оженин, що входить до Острозької міської територіальної громади Рівненської області, впродовж 6–7 травня провели перший етап Кубка України з мотокросу. На мотоциклетній доріжці випробовували свої сили представники Луганської, Донецької, Сумської, Одеської, Херсонської, Полтавської, Житомирської, Київської, Вінницької, Хмельницької Миколаївської, Рівненської, Волинської, Львівської, Чернівецької, Тернопільської, Закарпатської областей. Загалом змагалося 99 учасників.

Пам’ятаєте, ще в лютому ми розповідали про те, як у нетішинському Диво-парку невідомими були пошкоджені та розмальовані казкові скульптури. Серед інших, особливо від того «художнього розпису», постраждала тоді скульптура казкової Гарбузової карети. Нині ж вона як новенька.

Триває ліквідація аварійної ямковості на Шепетівщині. Ремонтні бригади працюють над ліквідацією вибоїн покриття на автодорозі Т-23-09 Шепетівка – Чуднів – Бердичів. Від початку тижня спецтехніка знаходиться на підході до міста Полонне.

Вчора, 10 травня, о 17:35 славутським рятувальникам повідомили, що поблизу села Колом’є Шепетівського району сталася автопригода. Автомобіль ВАЗ-2115 виїхав на зустрічну смугу, з’їхав у кювет та перевернувся. Потрібна допомога для деблокування потерпілої пасажирки.

0
репостів
0
репостів