Понеділок, 03 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Із передачі ключів від Свято-Михайлівського собору представники УПЦ МП влаштували шоу
Розділ Події

Сьогодні мала відбутись передача Свято-Михайлівського Собору і ключів до нього релігійній громаді Православної Церкви України міста Шепетівки. Однак представники УПЦ МП попри домовленості по телефону, влаштували чергові провокації.

Незважаючи на зменшення кількості нових випадків коронавірусної хвороби по Хмельницькій області, протягом минулого тижня на Шепетівщині (3 27 березня по 2 квітня) виявлено 98 випадків захворювання на COVID-19 (на 16,7% більше, ніж попереднього тижня), з них вісім дітей.

Повертається додому назавжди наш земляк, мешканець села Пліщин, командир 1 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 3 стрілецької роти, старший солдат Фурман Денис Андрійович, 26.03.2000 року народження.

На Дунаєвеччині небайдужі громадяни допомогли поліцейським спіймати шахрая. Наразі встановлено причетність зловмисника до ще одного факту шахрайства на Львівщині.

Свято-Покровський Собор у Хмельницькому перейшов з УПЦ МП до ПЦУ
Розділ Події

Хмельницький храм УПЦ МП, де вчора побили військового, переходить до Православної Церкви України. Про це історичне рішення повідомили у Хмельницькій ОВА.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 3 квітня, близько 12:00 години на автодорозі сполученням «Житомир – Чернівці» неподалік села Скаржинці Розсошанської тергромади.

Сьогодні, 3 квітня, Славутська громада прощалася з Героєм, який поклав життя за Україну, за її майбутнє – старшим сержантом Бондіним Сергієм Олександровичем. Про це повідомили у Славутській міській раді.

Детективи Бюро економічної безпеки України викрили та зупинили діяльність великого незаконного казино у Хмельницькому. Досудовим розслідуванням встановлено, що група осіб організували незаконну діяльність з надання послуг у сфері грального бізнесу.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили 42-річному нетішинцю підозру за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно в умовах воєнного стану). Подія відбулась наприкінці лютого цього року у місті енергетиків.

Прокурорами Хмельницької окружної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно ексголови та колишнього секретаря однієї із сільських рад тоді ще Старокостянтинівського району за фактами зловживання службовим становищем та службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 364, ч. 2 ст. 366 КК України).

0
репостів
0
репостів