Понеділок, 24 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Винуватець смертельної ДТП у Ізяславській громаді невдовзі постане перед судом. Слідчі Шепетівського районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили підозру 34-річному чоловікові за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

На Шепетівщині до 15 років ув’язнення засудили вбивцю 65-річної пенсіонерки. Оскільки 34-річний зловмисник вчинив убивство з корисливих мотивів, суд також зобов’язав конфіскувати все майно засудженого.

Ольга та Андрій Свист сьогодні отримали звання заслужених лікарів України. У перші дні повномасштабної війни вони, не вагаючись, поїхали в Бучу – туди, де були найбільше потрібні. Андрій проводив надскладні кількагодинні операції, витягуючи уламки та кулі. Ольга визначала тяжкість уражень, лікувала дітей після операцій, працювала з волонтерами, формувала перелік необхідних медикаментів тощо.

Члени злочинної групи спеціалізувалися на виготовленні та збуті психотропної речовини «Альфа-PVP». Розповсюджували заборонені речовини виключно гуртовими партіями через пошту та «мастер-клади» – великі закладки. Трьом фігурантів повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

30-річний чоловік займався незаконним виловом риби у період нересту на одній з водойм Шепетівщини. Заподіяна шкода довкіллю складає більше 30 тисяч гривень.

Шепетівчанин Андрій Круглов — це один із тих, на кого моляться тисячі українців під час повітряних тривог, що ширяться Україною, навіть не знаючи його імені. Бо він той, хто нищить ворожі гелікоптери і літаки, які несуть на собі смертоносну зброю. Той, хто закриває наше небо з перших днів війни. Зрозуміло, що підполковник Круглов робить це не один, а разом із підлеглим йому окремим зенітним ракетним дивізіоном ЗРК «Бук-М1». Фахівці кажуть, що воєнні дії цього підрозділу колись будуть вивчати слухачі військових вузів. Аналізуватимуть не так технічні характеристики наших «Буків», як те, наскільки ефективно використовували їх зенітники.

У Нетішині місцевий житель постане перед судом за серію крадіжок телефонного кабелю. Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікові підозру за декількома статтями Кримінального кодексу (Крадіжка, вчинена повторно в умовах воєнного часу, замах на крадіжку та умисне пошкодження ліній зв’язку).

0
репостів
0
репостів