Субота, 22 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Кози, крафтовий сир і туризм: як родина зі столиці влаштувала козину ферму
Розділ Бізнес

Олена Остап’юк та її діти – Олександра й Василь у селі Закриничне Шепетівського району вирощують кіз у невеликій домашній фермі. Вони варять сир, але у планах – організувати на фермі туристичну локацію. Щоб сюди могли приїхати сім’ї з дітьми – подивитися, як живуть тварини, погладити та пообніматися з ними.

22 квітня о 09:54 обласний центр сколихнув гул сирен пожежних автомобілів. На вулиці Проскурівській зайнялося в приміщенні котельні кафе «Шаверман». Вогонь швидко розповсюдився на дах й мансарду історичної будівлі 1898 року.

Відбувся марафон на підтримку прикордонного загону «Сталевий кордон» Гвардії Наступу
Розділ Спорт

Сьогодні в обласному центрі відбувся благодійний забіг на підтримку потреб бойових підрозділів 15 мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон» Гвардії Наступу. В традиційному академічному кросі Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького могли взяти участь усі охочі. Учасники забігу могли обрати дистанцію в 1 або 3 км для дорослих та 500 м – для дітей.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) Едуарда Казмірчука зі села Лавринівці Ленковецької тергромади на Шепетівщині. Відповідний Указ №230/2023 підписав президент Володимир Зеленський 17 квітня.

0
репостів
0
репостів