Четвер, 20 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка

На Хмельниччині активно шириться рух Дружин юних рятувальників-пожежних, це добровільні об'єднання учнів, вихованців, які створюються з метою виховання у них свідомого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих, формування здорового способу життя учнів, задоволення потреб у професійному самовизначенні та самореалізації.

Першотравневий районний суд міста Чернівці призначив дату засідання, на якому планують розглянути протокол про адміністративне правопорушення стосовно Сергія Гамалія - колишнього начальника Хмельницької військової адміністрації, якого звинувачували у п'яному водінні під час комендантської години в Чернівцях у березні. Про це стало відомо з офіційного порталу Судова влада України.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури шістьом правоохоронцям повідомлено про підозру у катуванні, вчиненому групою осіб без попередньої змови між собою (ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 127 КК України), окрім того, двом з них також інкриміновано перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством (ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 365 КК України).

Шепетівська міська рада оголосила розклад руху громадського транспорту на кладовище у Провідну неділю 23 квітня 2023 року. В межах наявного транспорту перевізників, у Провідну неділю встановлено додаткові маршрути.

0
репостів
0
репостів