Неділя, 02 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Білорусі помер заступник міністра економіки, який родом з Шепетівки
Розділ Події

У Білорусі в неділю, 2 квітня, помер уродженець Шепетівки Сергій Мітянський, який обіймав посаду заступника міністра економіки республіки. Інформація про це з'явилася на офіційному сайті профільного міністерства.

Приблизно годину тому на Старокостянтинівському шосе не поділили дорогу два автомобілі. У підсумку, своїм ходом, шидше за все, з місця події з них ніхто не поїде.

На Шепетівщині провели у засвіти загиблого захисника Стасюка Ігоря Петровича
Розділ Події

31 березня, Ізяславська громада попрощалася із військовослужбовцем Збройних сил України. Коридором шани із синьо-жовтими стягами у руках проводжали земляки захисника Стасюка Ігоря Петровича. Про це повідомили на сторінці громади.

У Києві відбувся перший випуск військових капеланів, серед них і шепетівчанин
Розділ Події

Вчора, 1 квітня, у храмі Святої Софії Премудрості Божої відбувся перший випуск військових капеланів, які завершили курси підвищення кваліфікації з питань військового капеланства Збройних Сил України. Шеститижнева підготовка тридцяти військових капеланів від п’яти релігійних організацій пройшла на базі Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

В одному з соборів Хмельницького священнослужителі побили чоловіка у формі ЗСУ, очевидці зняли те, що сталося на відео. Про це повідомив депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик.

0
репостів
0
репостів