Субота, 01 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Грицівській громаді прощались із захисником Ліневичем Іваном
Розділ Події

1 квітня 2023 року Грицівська громада знову в жалобі. Віддаючи шану та славу, мешканці села Сасанівка та всієї громади навколішки проводжали в останню путь героя - захисника Ліневича Івана, який віддав своє життя за Україну, за її волю, за її незалежність.

31 березня о 18:49 до рятувальників зателефонували патрульні та повідомили, що на автодорозі Н-03 поблизу с. Слобідка Рахнівська Маківської сільської тергромади сталася дорожньо-транспортна пригода, потрібна допомога надзвичайників.

Винуватець ДТП, який скоїв наїзд на велосипедиста та зник з місця події, постане перед судом. Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України ( Порушення правил безпеки дорожнього руху,що спричинило тілесні ушкодження).

Делегація із міста Шепетівки відвідала Бердичівську громаду. Метою робочого візиту, за словами гостей, став обмін досвідом у сфері благоустрою та надання відповідних послуг населенню.

На війні з російським окупантом загинув 34-річний житель села Кам‘янка – Козійчук Анатолій Анатолійович, 11.03.1989 р.н. Про це повідомили на сторінці Улашанівської територіальної громади.

Поліція попереджає: не вірте повідомленням про виграші, призи, безкоштовні подарунки! Люди вже обізнані про такий вид шахрайств, тому більшість проігнорує такі повідомлення. Втім дехто все ж потрапляє на вудку аферистів у надії отримати заповітний виграш. Саме таким чином шахраї ошукали 27-річну жительку Шепетівщини на майже 50 тисяч гривень.

0
репостів
0
репостів