Четвер, 09 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Під час повномасштабного вторгнення чимало сфер, так чи інакше не пов’язаних з війною, чи обороноздатністю, опинилися поза увагою суспільства. Однак це не означає, що там перестали відбуватися якісь процеси. Лісова галузь, якою українці й до великої війни цікавилися не надто охоче, нині переживає реформу. І те, що її втілюють у відверто найскладніші для країни часи, свідчить про її важливість

На п’ятницю, 10 березня, НЕК «Укренерго» не довело обмежень та лімітів для Хмельницької області. Але, у разі погіршення ситуації чи стрімкого зростання споживання електричної енергії, ліміти можуть бути доведені й протягом дня. 

У Шепетівці відбувся традиційний фестиваль присвячений дню народження Тараса Шевченка
Розділ Культура

9 березня у Шепетівському міському будинку культури пройшов традиційний фестиваль «Ти в моєму серці, Україно, думою Шевченка гомониш», який присвячений 209-й річниці від дня народження національного пророка, людини світлого розуму й гідного патріота – Тараса Григоровича Шевченка.

Шепетівська громада вшанувала пам’ять Кобзаря
Розділ Події

З нагоди відзначення 209-ї річниці від дня народження видатного творця української культури та борця за свободу Тараса Григоровича Шевченка, у Шепетівці відбулось покладання квітів до погруддя великого українця.

АТ "Хмельницькобленерго" повідомило, що під час нічної масованої атаки енергооб’єкти Хмельниччини не зазнали пошкоджень. Проте, через пошкодження об’єктів суміжного ОСР, вночі було знеструмлено частину населених пунктів Полонського, Шепетівського та Старокостянтинівського РЕМів.

Сьогодні по вулиці Залізничній автомобіль марки Hyundai втрапив у ДТП - зіштовхнувся з електроопорою, внаслідок чого було пошкоджено лінію електропередач. Про це повідомила пресслужба Шепетівської міської ради.

Під час нової масованої атаки на Хмельниччині спрацювала ППО
Розділ Події

За інформацією ОК "Південь" лише на півдні України ППО збила один безпілотник та 18 ракет. Чули звуки вибухів і на Хмельниччині, вони були пов'язані з роботою сил ППО.

0
репостів
0
репостів