П'ятниця, 31 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка

На Рівненщині поліцейські продовжують пошуки 32-річного чоловіка, який має психічні розлади. Чоловік іще 18 березня самостійно залишив територію Урвенського інтернату, що у колишньому Здолбунівському районі та досі не повернувся.

В Бельгії чоловік здійснив суїцид після спілкування з чатботом Chai. Про це повідомляє La Libre.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по обіді, 30 березня, на вулиці Князів Сангушків у місті Славута Шепетівського району. У результаті зіткнення ВАЗ 2107 та Renault Duster – у салоні «сімки» залишився заблокованим чоловік.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру колишньому начальнику відділу реагування патрульної поліції одного з районних управлінь поліції ГУНП в області за фактом прийняття пропозиції, обіцянки та одержання неправомірної вигоди для третьої особи, за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

4 квітня Шепетівське КПВКГ проводитиме весняне знезараження та промивку водопровідних мереж міста. Адміністрація підприємства застерігає не використовувати воду для пиття та приготування їжі з міської водомережі 4 та 5 квітня 2023 р.

Ожеледиця на дорозі зобов’язувала водія вжити заходів для безпечного руху: ХАС скасував постанову місцевого суду про закриття провадження у справі автотрощі.

Судилківські ліцеїсти здобули нагороди у відкритих змаганнях з техніки спортивного туризму
Розділ Спорт

25 березня вихованці гуртка «Пішохідний туризм», який працює на базі Судилківського ліцею, на чолі з керівником гуртка Антоном Шиманюком взяли участь у відкритих змаганнях з техніки спортивного туризму в закритих приміщеннях на Кубок пам’яті Сергія Карпенка.

Служба безпеки України припинила масштабну корупційну схему на Житомирській митниці. До незаконних оборудок причетне керівництво цієї установи, яке систематично «обкладало даниною» місцевих бізнесменів.

«Закривав портал від демонів»: у Рівному поліцейські встановлюють обставини шахрайства Зловмисник переконав потерпілого, що має зв’язок із потойбічним світом та протягом 5 років, зловживаючи довірою, заробляв на цьому кошти.

0
репостів
0
репостів