П'ятниця, 03 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Хмельниччина приймала представників дипломатичних установ
Розділ Події

Сьогодні у Хмельницькій ОВА відбулася зустріч з представниками дипломатичних установ в Україні. Також благодійники із Туреччини та Азейбарджану передали карети швидкої допомоги для двох закладів, які здійснюють догляд за людьми похилого віку.

Локомотивне депо Шепетівки відзначило 150-річний ювілей
Розділ Події

Локомотивному Депо Шепетівки виповнилось 150 років. З цієї нагоди на підприємстві відбулись урочистості, на яких відзначали кращих працівників.

Шепетівський міськрайонний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором і підозрюваним у пропозиції та наданні службовій особі неправомірної вигоди за не вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує та надає таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища (ч. 1 ст. 369 КК України). Визнав останнього винуватим у вчиненні інкримінованого злочину та призначив йому узгоджене покарання – 17 000 грн штрафу.

За процесуального керівництва Нетішинського відділу Шепетівської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт про вчинення 21-річнним жителем м. Нетішин кримінального правопорушення, передбаченого статтею 126 Кримінального кодексу України, що виразилось у психологічному насильстві щодо власної матері.

У Краєзнавчому відділі Музею пропаганди для учнів 4-Б класу шепетівської гімназії № 6 провели урок народознавства «Українська народна іграшка». Наприкінці уроку школярі взяли участь у майстер-класі.

Полонський районний суд  визнав 30-річного полончанина винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 130 КУпАП, та наклав на нього стягнення – 34000 грн штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки 6 місяців 5 днів.

У грудні минулого року 48-річний уродженець Миколаєва побив жителя м. Шепетівки та заволодів його мобільним телефоном. Зловмисник вирішив уникнути відповідальності та переховувався від правоохоронних органів. Його було оголошено в розшук.

0
репостів
0
репостів