Середа, 01 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Арешт житла створює чимало проблем для його власника — заборонено реєструвати там близьких, його не можна ні продати, ні подарувати, ні заповісти. До того ж бувають випадки, коли таке обмеження встановлюють взагалі безпідставно. Саме так трапилося з подружжям пенсіонерів, які звернулися до Шепетівського бюро правової допомоги.

У Шепетівському районі поховали загиблого рятувальника Дворака Владислава
Розділ Події

Сьогодні багатолюдна Ямпільська громада попрощалася зі земляком, командиром відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький Владиславом Івановичем Двораком, який загинув під час виконання службових обов’язків спричинених військовою агресією ворога.

У Хмельницькому засудили членів злочинної групи, які з метою заволодіння майном труїли людей смертельно небезпечними препаратами. Організаторкою групи була 28-річна жителька Миколаївської області, яка видавала себе сестрою 35-річного та 36-річного посібників. Разом вони їздили Україною на орендованих автівках і реалізовували одну і ту ж злочинну схему. У Хмельницькому через їхні дії 29-річна жінка померла, а її 37-річну подругу ледь врятували лікарі.

До підприємців та підприємств міста продовжують звертатися шахраї від імені Віталія Бузиля та Янушевського Віталія з проханням перерахувати кошти на ЗСУ. Надходять як телефонні дзвінки, так і листи на підробних фірмових бланках Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів