Понеділок, 06 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка
Олександра Капелюх
Розділ Культура

У шепетівському Музеї пропаганди відбулася презентація персональної виставки учениці Шепетівської дитячої художньої школи Олександри Капелюх «І пензлем, і пером…». Авторка представила 34 роботи, які виконані у різноманітних техніках – графіка, живопис, колаж.

У Судилкові запрацювала поліцейська станція
Розділ Події

03 лютого 2023 року, в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади», відбулося відкриття поліцейської станції. Локацією пункту безпеки стало село Судилків - адміністративний центр Судилківської територіальної громади.

Хвора на спінальну м'язову атрофію трирічна дівчинка з Хмельницького отримала у Німеччині найдорожчий укол в світі. Вартість терапії препаратом Zolgensma становить близько 1,8 млн доларів. Засіб повністю зупиняє розвиток СМА – смертельної хвороби, внаслідок якої атрофуються м'язи тіла.

З 1 лютого підприємці можуть отримати до 250 тис грн на розвиток власної справи
Розділ Бізнес

З 1 лютого 2023 року стартувала подача документів на мікрогранти в рамках урядової програми «єРобота: Своя справа». За цією програмою можна отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу до 250 тис грн.

Старокостянтинівський райсуд оштрафував чоловіка, який привласнив зібрані на купівлю тепловізорів гроші. Як встановило слідство, йдеться про понад 12 тис. грн благодійних внесків.Ярослав Бондар уклав з прокурором угоду про визнання вини, відтак отримав несуворе покарання – 68 тис. грн штрафу.

4 лютого 2021 року у м. Нетішині місцевий мешканець попросив телефон у своєї знайомої, нібито, подзвонити. Проте згодом, ігноруючи вимогу жінки повернути мобільний, відкрито забрав його собі.

Наприкінці минулого року організація молоді Хмельницької АЕС започаткувала благодійну ініціативу зі збору коштів для вихованців двох реабілітаційних закладів Хмельниччини. Протягом декількох тижнів скриньки для збору коштів мандрували від одного до іншого підрозділу ХАЕС. Долучилися до ініціативи і нетішинські поліцейські, рятувальники та нацгвардійці.

0
репостів
0
репостів