Субота, 28 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Нагадуємо, що вже сьогодні, у ніч проти 29 жовтня о 04.00 годині ранку, переходимо на зимовий час. Отже, стрілки годинника переводимо на одну годину назад. Тобто о 04:00 год. годинник потрібно буде перевести на 03:00 год. У результаті зможемо спати на годину довше.

Славутська громада провела у засвіти юного розвідника Медзенівського Владислава
Розділ Події

У важких боях за незалежність України, виявивши стійкість і мужність, загинув мешканець Славутськоъ громади Медзенівський Владислав Сергійович.  Церемонія громадського прощання відбулася в міському Палаці культури. Підтримати родину і провести в останній шлях загиблого прийшло багато людей.

Міський голова Кам’янець-Подільського Михайло Посітко відзначив захисника родом із Шепетівщини. У Кам'янець Ігор переїхав ще юнаком, здобувати вищу освіту.

Президент вручив орден Золота Зірка рідним Ігоря Ляшенко та Володимира Українця
Розділ Події

Президент Володимир Зеленський вручив ордени «Золота Зірка» рідним військовослужбовців Збройних Сил України та Служби безпеки України, які удостоєні звання Героя України посмертно. Вручення відбулося в Білій залі Героїв України Маріїнського палацу в Києві.

Справжній буревій з сильним вітром і дощем пронісся цієї ночі на півночі Хмельниччини. Громади Шепетівщини ліквідовуть наслідки негоди та підраховують збитки.

У Хмельницькому районі надзвичайники вивільнили тіло чоловіка, якого придавило деревом 27 жовтня о 12:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в с. Клопотівці Вовковинецької тергромади, Хмельницького району на чоловіка впало дерево. За викликом негайно спрямували чергову варту надзвичайників. На місці події фахівці Служби порятунку за допомогою бензопили розпиляли стовбур дерева та вилучили тіло 42-річного. Нажаль, медики констатували смерть. Обставини інциденту встановлюють правоохоронці.

На ранок суботи, 28.10.2023 року, стихія, пориви вітру до 28-30 м/с спричинили обриви проводів повітряних ліній електропередачі, падіння дерев та гілок, пошкодження дахів. Найскладніша ситуація на Шепетівщині.

0
репостів
0
репостів