Середа, 25 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Президент України Володимир Зеленський оприлюднив черговий щоденний відеозвіт за події останньої доби. Своє відеозернення він розпочав саме з теми удару російськими БПЛА по Шепетівському району.

Внаслідок нічної атаки на Хмельниччину постраждав оператор котельні філії "Славутське лісове господарство" ДП "Ліси України". Про це повідомили на сторінці Подільського лісового офісу.

Сьогодні, 25 жовтня, на Ізяславщині відбулась почесна місія вручення державних відзнак. Та, на жаль, цього разу двоє українських захисників отримали високі державні нагороди посмертно...

До суду звернувся перевізник з Хмельниччини з позовом до обласних ТЦК, військової адміністрації та військової частини. За словами підприємця, 24 березня 2022 року у свій вихідний водій ПП використав рейсовий мікроавтобус для власних потреб. У Хмельницькому його зупинила поліція і склала щодо нього адмінпротокол про порушення правил дорожнього руху, у тому числі за відмову від проходження огляду на стан сп’яніння.

В рамках традиційної співпраці, з метою національно-патріотичного виховання та просвітницької роботи, з нагоди відзначення Міжнародного дня військового капелана в Музеї пропаганди відбулася зустріч з волонтерами-капеланами отцями Василем та Михайлом Гетьманами.

До Шепетівської громади приїздили 28 директорів клубів культури Хмельниччини переймати досвід
Розділ Культура

Вочра, 24 жовтня в рамках обласного семінару для директорів ЦКДМ, МБК, центральних БК територіальних громад області на тему: «Впровадження нових форм та напрямків роботи клубних закладів. Обмін досвідом роботи» відбувся виїзд на практичні заняття в Шепетівську міську територіальну громаду. У навчанні взяли участь 28 директорів центральних (базових) клубних закладів Хмельниччини.

У Ізяславській громаді назавжди прощалися з п'ятьма мужніми воїнами
Розділ Події

І знову над Ізяславською громадою Шепетівського району журливо линула «Пливе кача», знову було чути крики та ридання матері, дружини, рідних протягом останніх днів…

На Шепетівщині капітально відремонтували міст вперше за 53 роки
Розділ Бізнес

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій област розповіла про ще одну роботу на штучних спорудах дорожнього господарства Шепетівщини. Сьогодні завершено ремонтно-відновлювальні роботи на мосту через річку Безіменна у селі Губельці, Улашанівської сільської громади Шепетівського району Хмельницької області, яким пролягає автошлях територіального значення Т-18-04 Корець -Славута - Антоніни.

У Славутській міській лікарні перебуває 20 пацієнтів, травмованих внаслідок нічних обстрілів Шепетівського району на Хмельниччині. Двоє з них — у реанімаційному відділенні. Про це Суспільне повідомив головний лікар Славутської міської лікарні Леонід Радзивілюк.

Чотири громади на півночі Хмельниччини зазнали руйнувань внаслідок нічних обстрілів, які російські війська завдали 25 жовтня. Про це розповів перший заступник ОВА Сергій Тюрін.

0
репостів
0
репостів