Понеділок, 23 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Вівчарка Рей з Нетішина стала лауреатом Всеукраїнської премії
Розділ Події

На Всеукраїнській премії «Чотирилапі захисники» разом зі своїм наставником інспектором-кінологом Володимиром Козицьким Рей переміг у номінації «За врятоване життя».

Тривають роботи зі знезараження питної води у громадських колодязях. Роботи проводяться фахівцями КП «Шепетівське РЕП» за графіком, який оприлюднюється додатково.

Найбільше фактів нетверезого водіння зафіксовано у вечір п'ятниці - 12. На усіх порушників патрульні склали адміністративні матеріали за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння).

24-річний житель Ізяславщини втратив 13 тисяч гривень, намагаючись орендувати квартиру у місті Вінниця. На прохання орендодавця чоловік перерахував оплату за житло наперед. В результаті залишився без грошей та квартири.

Шепетівська громада втратила на війні ще одного Героя. «На щиті» повертається Яцюк Олександр Петрович 6.03.1994 року народження, старший лейтенант, командир інженерно-саперного взводу інженерно-саперної роти.

У ніч на 23 жовтня 2023 року російські окупаційні війська атакували Україну «шахедами», керованою ракетою Х-59 та безпілотником невстановленого типу. «Шахедами» противник атакував із півдня (мис Чауда, Крим), спрямував їх у різних напрямках – південні, східні та центральні регіони України, по маршруту слідування ударних БплА працювала протиповітряна оборона.

На "Шанхаї" відбулось змагання з дартсу серед дітей
Розділ Спорт

22 жовтня на спортивному майданчику ДП «Шепетівський лісгосп», міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено змагання з дартсу серед дітей мікрорайону Шепетівської ЗОШ №8 в межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спорт у кожному дворі».

0
репостів
0
репостів