Понеділок, 16 жовтня 2023 — Сайт міста Шепетівка

4 роки за ґратами проведе крадійка, яка проникла у будинок і обікрала жительку Теофіпольщини. Зловмисниця викрала грошові кошти та ювелірні вироби. Поліцейські затримали 49-річну жінку на під’їзді до м. Ізяслав. Суд визнав її винною у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) і призначив їй 4 роки ув’язнення.

Шепетівські футбольні ветерани вийшли до фіналу Кубку Хмельницької області
Розділ Спорт

Вчора відбулись півфінальні матчі Кубка Хмельницької області з футболу серед ветеранів – 2023. В Шепетівці місцевий “Темп” приймав срібного призера обласних ветеранських змагань – команду хмельницького “Ветерана”. 

Відбувся відкритий чемпіонат з легкоатлетичного кросу присвяченого пам’яті Олега Вірченка
Розділ Спорт

13 жовтня в міському парку культури та відпочинку міста Шепетівки відбувся Відкритий чемпіонат з легкоатлетичного кросу серед юнаків та дівчат Шепетівської міської територіальної громади присвяченого пам’яті тренера-викладача з легкої атлетики Олега Анатолійовича Вірченка.

Уночі 16 жовтня 2023 року російські окупанти атакували Україну з кількох напрямків, застосувавши балістичне озброєння, керовані авіаційні ракети та ударні безпілотники. Усього зафіксовано застосування однієї балістичної ракети «Іскандер М», п’яти керованих авіаційних ракет Х-59 та 12 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”.

12 та 13 жовтня в Плесенській гімназії  було проведено уроки мужності «Герої рідного краю». Відбулась зворушлива зустріч із захисниками - односельчанами, які дають відсіч російській агресії, захищають територіальну цілісність нашої держави та роблять особистий внесок у захист незалежності України.

Шепетівським РУП ГУНП в Хмельницькій області, розшукується безвісти зниклий Іоненко Дмитро Євгенійович, 25.08.1990 року народження, житель м. Київ, якого востаннє бачили 14.10.2023 року близько 21:00 год. в с. Судилків Шепетівського району Хмельницької області. На даний час місцезнаходження його не відоме.

До травматологічного відділення Шепетівської багатопрофільної лікарні звернулася 52- річна пацієнтка. Вона мала травму коліна і тривалий час не могла повноцінно ходити, адже постійний біль не давав про себе забути.

0
репостів
0
репостів