Як розкрутити, просунути інтернет-магазин 

просування інтернет-магазинуСьогодні створити та запустити власний сайт з продажу товарів чи послуг може будь-хто, однак його успішна робота залежить від ряду факторів. Перш за все, це просування інтернет-магазину, що включає комплекс методик, які спрямовані, власне, на покращення, збільшення його видимості, залучення цільової аудиторії, а також ріст обсягів продажів. Що для цього використовують та які методи ефективні? Про це розкажемо далі у статті.

З чого розпочинається просування сайту?

Зробити інтернет-магазин видимим, або ж оптимізувати його можливо, застосовуючи цілий комплекс дій. Розкрутка сайту в Києві, пошукова оптимізація сайту (SEO) важлива ще на етапі його розробки. Для цього роблять наступні кроки:

  • аналізують цілі, яких потрібно досягнути з допомогою сайту та аудиторію;
  • визначають ключові слова та досліджують конкуренцію, аби виділитися на фоні інших;
  • проводять аудит ресурсу - визначення слабких, сильних сторін задля оптимізації контенту, зображень, посилань та тегів для пошукових систем;
  • створюють якісний, унікальний контент, який буде цікавий клієнтам;
  • якщо сайт не зареєстрований у пошукових системах, то це роблять спеціалісти SEO для полегшення індексації;
  • створюють акаунти у соцмережах для більшої взаємодії з аудиторією (SMM), де залишають контент, посилання на інтернет-магазин;
  • використовують платну рекламу для миттєвого залучення трафіку;
  • застосовують аналітику та коригування стратегії просування.

Без застосування комплексних рішень досягнути високих результатів буде складно, адже алгоритми пошуку, умови конкуренції на ринку інтернет-магазинів постійно змінюються. А широкий спектр впливу SEO дозволить впровадити збалансований підхід до розкрутки.

Надайте перевагу вузькопрофільним спеціалістам у сфері просування

З допомогою спеціалізованих сервісів, використовуючи послуги Netpeak, власник інтернет-магазину може розраховувати та професійний підхід до просування свого сайту, адже спеціалісти планують реалізацію проєкту, а не експериментують. Працюють вони як на самописних ресурсах, так і на базі Бітрікс, PrestaShop, Magento тощо.

Це означає, що кошти, які будуть залучати для розкрутки сайту будуть йти на цільове, ефективне використання, а спеціалісти самостійно, аналізуючи отримані результати, будуть визначати коли та які інструменти найкраще впроваджувати у дію. Крім того, менеджери SEO контролюють роботу операторів для покращення сервісу та обслуговування клієнтів.

В результаті замовник отримує високі охоплення, зростання продажів, повну звітність щодо виконання послуги та оптимальну вартість кліка. Аби зрозуміти що робити та які кроки необхідні в першу чергу, варто розпочати з консультації у Netpeak, про усе інше потурбуються спеціалісти з розкрутки та просування інтернет-магазину.

0
репостів
0
репостів