x
Play video and select frame to capture or upload thumbnail
  Play   Capture Upload Own Image

День вшанування Героїв України 20.02.2015

Від ocipko3ak у Відео Шепетівки 1089 переглядів 5 бер., 2015 Тривалість відео 00:06:06
До річниці загибелі «Небесної сотні» ВМГО «Батьківщина молода» та ВО «Батьківщина» ініціювали та організували, на жаль не триденне вшанування загиблих, на що є об’єктивні так і суб’єктивні причини, реконструкцію барикад. Все задля того щоб ми не забували своїх героїв і за що вони загинули.
В організації дня пам’яті, загиблих у «Революції гідності», героїв України і нашого Миколи Дзявульського допомогли: Галина та Олександр Веселкові, Олександр Михайлович Пономарьов, Михайло Верхогляд, депутати Сергій Пономарьов та Сергій Портной, Віктор Васильович Фещін. Окрема подяка працівникам музею «М. Островського» та директору Тетяні Грищук. Щиро вдячні 4-й сотні самооборони «Майдану» і окремо Володимиру Молявчику, Щербаку Івану та іншим активним Шепетівчанам що допомогли в будівництві та проведенні реконструкції «Майдану».
На площі слави героїв «Майдану» проведено реконструкцію табору «майдану» з усіма атрибутами. продемонстрували відео подій з майдану, Шепетівської багатотисячної ходи, фільм ТРК «ШАНС» присвячений М. Дзявульському. Виступали учасники «майдану» та побратимі Миколи Дзявульського. На імпровізованій сцені виступили гості Шепетівки, мер Славути Василь Сидор, Хмельничани Руслана Подольська та в.о голови ОПО «Батьківщина» Валентин Савченко. Вів захід Сергій Пономарьов.
Продемонстрували фото виставку «Зима, що нас змінила». Кожен бажаючий міг відчути на собі атмосферу «Майдану». Всі події транслювали в мережі Інтернет, що стало можливим завдяки Юлію Левренко та Олександру Островському. Також зібрали пожертв на АТО в розмірі більш 1700 грн. і передали самообороні.

0
0
0
0
0
0
Comments (0)
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів