Розділ Події

Концесійний договір із ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» остаточно розірвано

Сьогодні у Рівненському апеляційному господарському суді розглядалась апеляційна скарга на рішення господарського суду Хмельницької області від 20.10.2015 року у справі № 924/884/15. У даному рішенні було задоволено позов Шепетівської міської ради та розірвано концесійний договір від 02.12.2011 року, укладений між Шепетівською міською радою та Товариством з обмеженою відповідальністю «Шепетівка Енергоінвест».

У зв'язку з цим до Рівного вирушила чимала делегація шепетівчан, один табір представляла громадські активісти, міський голова та депутати Шепетівки, а інший керівництво та персонал підприємтва. Щоправда друга група їхала добровільно-примусово, про що на правах анонімності повідомили самі працівники. Також з їх слів стало відомо, що на деяких дільницях підприємства вже є затримки заробітної плати, тому бажання мітингувати було небагато.

Рівняни з подивом спостерігали, як дві групи мітингувальників стали один напроти одного і активно "тролили" опонентів. Щоправда тривало це недовго, засідання суду пройшло на диво швидко.

Отже, Рівненського апеляційний господарський суд постановив апеляційну скаргу товариства з обмеженою відповідальністю «Шепетівка Енергоінвест» залишити без задоволення, а рішення господарського суду Хмельницької області від 20 жовтня 2015 року - без змін. Таким чином, договір, за яким цілісний майновий комплекс комунального підприємства «Шепетівське підприємство теплових мереж» був зданий в концесію для ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» - розірвано. Постанова набирає законної сили з дати її прийняття.

У коментарі нашому сайту міський голова Полодюк Михайло Іванович запевнив, що рядовим працівникам ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» не потрібно переживати за своє майбутнє, вони будуть переведені на роботу у комунальне теплопостачальне підприємтво. Так само не варто переживати шепетівчанам, тепло буде подаватися у звичному режимі та без перебоїв. Як тільки місцева влада отримає на руки рішення, розпочнеться процедура передачі майна назад у власність громади.

Фотозвіт із мітингу та судового засідання
Останнє редагування 20 грудня 2018, 14:16

Відео

0
репостів
0
репостів