Розділ Події

Відкрито меморіальну дошку Руслану Скотенюку

Автор 22 грудня 2015, 16:05
21 грудня 2015 року в селі Вовківці Шепетівського району на фасаді навчально-виховного комплексу відбулося відкриття меморіальної дошки Руслану Скотенюку, старшому навіднику мінометного взводу мінометної батареї третього механізованого батальйону, який захищав кордони країни в зоні проведення АТО. Про це повідомили на сайті Шепетівської районної державної адміністрації.

Окрім педагогів та учнів, родичів та близьких воїна АТО, до заходу долучилися голова райдержадміністрації В’ячеслав Петров, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Янушевський, голова районної ради Петро Дзяворук, депутат районної ради Леонід Олійник, голова сільської ради Людмила Стукан.

Право відкриття меморіальної дошки було надано сину Героя Роману Скотенюку, голові райдержадміністрації В’ячеславу Петрову та голові районної ради Петру Дзяворуку. Присутні та учні школи висловили подяку для воїна. 
Завершився захід покладанням квітів до меморіальної дошки Героя. Хвилиною мовчання вшанували світлу пам'ять воїнів АТО.

Народився Руслан 31 серпня 1974 року. В березні 2015 року був мобілізований на військову службу до Збройних Сил України. Пройшов бойову перепідготовку і був відправлений в зону АТО старшим навідником мінометного взводу мінометної батареї третього механізованого батальйону. 13 листопада на буремному Донбасі загинув під час бойових сутичок, неподалік міста Мар’їнка Донецької області. В дома залишились дружина та син.

0
репостів
0
репостів