Розділ Події

Шепетівчанин повоював за "ДНР" та сів за грати на 10 років

Автор 22 травня 2015, 12:16
До 10 років позбавлення волі засуджено стрілка-розвідника так званої "ДНР". Про це повідомляє у п'ятницю прес-служба прокуратури Хмельницької області.
Доведено, що 38-річний мешканець Шепетівки, будучи неодноразово судимим за вчинення насильницьких злочинів, у червні 2014 року вступив до незаконного терористичного формування "ДНР" через його представника у мережі Інтернет.

Від бойовиків отримав посвідчення члена "ДНР", зброю, військову форму та умовний позивний "Фіма". Пройшов спецпідготовку зі здійснення розвідувальної і диверсійної діяльності, брав активну участь як стрілок-розвідник у бойових діях проти сил АТО на території Донецької області.

Після лікування від поранення бойовик приїхав на Хмельниччину, постійно підтримував телефонні зв’язки з терористами та мав намір повернутися в Донецьку область для продовження участі в бойових діях у складі "ДНР".

21 травня вироком Шепетівського міжрайонного суду за вчинення вказаного злочину йому призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 10 років, зазначають у прокуратурі.
0
репостів
0
репостів