Розділ Події

Ярослава Давидова провели в останню путь

Автор 05 липня 2014, 16:32
Сьогодні всі небайдужі шепетівчани мали змогу провести в останню путь молодого захисника нашої Батьківщини, Давидова Ярослава Олеговича. Хлопець загинув 1 липня у бою на сході України під час продовження Антитерористичної операції.
Спочатку хлопця відспівали у рідному домі, потім відбувся парастас у храмі святих учеників Бориса і Гліба Української Греко-Католицької Церкви, після чого була проведена громадська панахида на площі Тараса Шевченка перед міськвиконкомом. 

Хоч і панахида була дещо скромнішою, ніж під час поховання Ігоря Ляшенка, але людей прийшла майже така сама кількість, всі хотіли висловити свої співчуття рідним та близьким загиблого. Серед них були представники міської влади, перша вчителька Ярослава, його колишні однокласники, військові побратими, друзі та просто знайомі.

Нагадуємо, що юнак до цього служив на Львівщині, був мужнім десантником окремої 80 аеромобільної десантної бригади в/ч А0284. Багато шепетівчан пам'ятають його ще як учня шепетівської школи №7 (НВК №3).

Дуже сподіваємся, що це остання жертва цієї невизнаної війни. Більше немає сил дивитись на сльози матерів. Спочивай з миром, Ярославе.


Останнє редагування 05 липня 2014, 18:44

Відео

0
репостів
0
репостів