Четвер, 13 липня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Раніше суд ув’язнив на 3 роки водія трактора, який скоїв наїзд на дитину. А нещодавно вирок отримала працівниця навчального закладу, яка супроводжувала дітей.

У Шепетівці підлітки допомогли поліцейським затримати зловмисника, який пограбував магазин цифрової техніки. Школярі наздогнали зловмисника і утримували його до приїзду працівників поліції.

Майже 25 млн грн має отримати шепетівський бюджет за продаж кінотеатру та бібліотеки
Розділ Бізнес

Виконавчий комітет Шепетівської міської ради провів торги з продажу колишнього кінотеатру імені Островського та колишньої Шепетівської міської бібліотекаи №1. Якщо переможці підпишуть договір та внесуть кошти, то шепетівський бюджет має отримати майже 25 млн грн. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

До суду направлено обвинувальний акт стосовно 39-річного жителя міста Славута Шепетівського району за фактами незаконного придбання, носіння та зберігання боєприпасів, закінченого замаху на вбивство двох осіб та умисного вбивства вчинені способом, небезпечним для життя багатьох осіб (ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 15 п.п. 1, 5 ч. 2 ст. 115, п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України).

Декілька днів тому було підписано угоду про партнерство та співпрацю між містом Нетішин Шепетівського району та польським Новим Сончем. Це результат поїздки до Польщі міського голови Олександра Супрунюка.

Черговий «День літніх спортивних розваг» відбувся за участі рятувальників та поліції
Розділ Спорт

12 липня  на стадіоні «Локомотив» відбувся спортивно – розважальний захід «День літніх спортивних розваг», який організовано та проведено відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради за підтримки Шепетівської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Через Шепетівку планують будувати євроколію
Розділ Бізнес

Європейська комісія спільно з Європейським інвестиційним банком розробили стратегію інтеграції залізничних систем України та Молдови в європейську, зокрема - перехід на євроколію шириною 1435 мм. Відповідний документ оприлюднений на сайті ЄК. Зокрема стратегія передбачає будівництво євроколії через Шепетівку.

У ніч на 13 липня 2023 року російські окупанти атакували Україну 20-ма ударними безпілотниками іранського виробництва «Shahed-136/131». Напрямки атаки – північно-східний (Курськ) та південно-східний (Приморсько-Ахтарськ). Також противник застосував дві крилаті ракети «Калібр» з Чорного моря та одну балістичну – «Іскандер-М» (Джанкой, Крим).

0
репостів
0
репостів