П'ятниця, 16 лютого 2018 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські футболісти перемогли на обласному турнірі із футзалу
Розділ Спорт

Сьогодні, 16 лютого, у місті Хмельницькому відбувся фінальний тур обласного турніру із футзалу, у якому взяли участь команди із міст Дунаївці, Деражня, Шепетівка та Волочиськ, адже саме ці команди у кущових змаганнях отримали першість і сьогодні змагалися між собою за кубок переможця.

14 лютого 2018 року відбувся міський семінар вчителів фізкультури у басейні міста Шепетівки. Вчитель фізкультури ЗОШ №1 Шуляков Олексій Юрійович провів відкритий урок плавання у 9 клас.

Для підопічних тер. центру соц. обслуговування провели театралізоване свято Масляної
Розділ Культура

12 лютого відвідувачі денного відділення територіального центру соціального обслуговування побували у краєзнавчому відділі музею М. Островського, його завідуюча, науковий співробітник музею Лілія Линник провела театралізоване свято "Стережіться, млинці - прийшла і на вас Масляна".

У Шепетівці вшанували воїнів-інтернаціоналістів
Розділ Події

15 лютого у міському будинку культури відбувся тематичний вечір з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Україна вшановує воїнів-інтернаціоналістів у день, коли в 1989 році завершилося виведення радянських військ з Республіки Афганістан.

0
репостів
0
репостів