Вівторок, 13 лютого 2018 — Сайт міста Шепетівка

13 лютого о 06:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в м. Шепетівка  на вул. 30 років Перемоги. Негайно на місце події було направлено підрозділ 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Сьогодні відбулось позачергове засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули питання щодо призупинення освітнього процесу у навчальних закладах міста, яке викликане збільшенням захворюваності на ГРВІ та грип. Про це повідомляє Шепетівський міськміжрайонний відділ ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» в листі від 12 лютого 2018 року.

Шепетівські хокеїсти змагались у місті Славута
Розділ Спорт

11 лютого у місті Славута відбулися товариські змагання з хокею. Участь у турнірі взяли три команди: із Шепетівщини, Славутчини та Любарщини. Про це повідомила прес служба Шепетівської РДА.

12 лютого о 13:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Велика Медведівка Шепетівського району. Негайно до місця події було направлено черговий караул 21-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежні команди сіл Судилкін та Хролин.

0
репостів
0
репостів