Кличко повіз пасквілі на Яценюка і Тягнибока до Вільнюса

Більше
29 вер. 2013 21:13 #87378 від Манчук
Віталій Кличко в політиці, як і в боксі, не самостійна людина й все за нього вирішують промоутери та політконсультанти, яким необхідно лише одне - вигідно продати свого підопічного.
Саме цим пояснюється ігнорування Віталія Кличка, за рекомендацій політтехнологів, вшанування пам'яті жертв фашизму в Національному історико-меморіальному заповіднику «Бабин Яр» 27 вересня п.р., на якому були присутні усі вітчизняні високопосадовці, іноземні посли та дипломати, представники громадськості та духовенства.
Політичні консультанти, за важливіше для свого підопічного, вирішили в цей час зайнятися його підготовкою до поїздки у Литву для зустрічі з Президентом держави Далею Грибаускайте, яка є впливовим європейським політиком та до якої прислуховуються в ЄС.
З метою організації цієї зустрічі 29 вересня п.р. до Вільнюса вилітають заступник «УДАРу» Віталій Ковальчук, нардеп Марія Іонова та прес-секретар партії Оксана Зінов’єва. Віталій Кличко має намір прибути до Вільнюса 30 вересня п.р. з Австрії, де він відвідує свого брата Володимира. Офіційною метою поїздки визначено обговорення питання євроінтеграції України напередодні Саміту східного партнерства у м.Вільнюсі.
Як вдалося дізнатися з джерел в «УДАРі», Віталій Кличко також везе до Вільнюса зібраний компромат на своїх «друзів» по опозиції Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока. Що там є і до чого це може призвести, можна лише здогадуватися. Але виносити «сміття з хати» лідер «УДАРу» почав, звичайно, згідно розробленого далекоглядного плану.
Ці користувачі подякували: pruduk

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • pruduk
  • pruduk аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
29 вер. 2013 22:36 #87380 від pruduk
"Хто на кого яму копає - той сам в неї попаде!" :evil:
Ці користувачі подякували: LuK

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • lamer85
  • lamer85 аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
29 вер. 2013 23:38 - 30 вер. 2013 00:29 #87381 від lamer85
От мені цікаво :) - це, що - дійсно комусь цікаво? :huh:
Нє, ну я розумію - у нас кожен, хто хоч раз в житті бачив зомбоящика великий знавець політичних процесів. І підтримати розмову про "у всьому винна злочинна влада" чи ще щось типу цього - це просто такий хороший тон. Це як розмови про погоду. Чи рибалку. Чи городи. Ніхто нічого у тому не розбирає, звичайно ж, але всі точно знают "як тре". Але, люди, чесно - вам це цікаво? Воно якось вас торкається, впливає на ваше життя? Ви дійсно так думаєте?
Останнє редагування: 30 вер. 2013 00:29 ким lamer85.
Ці користувачі подякували: odin, Lego

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.116 секунд
0
репостів
0
репостів