Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (317 words)

З такою медициною лишається лише померти

Сьогодні я наочно переконався, шо в нашому місті хворіти шкідливо для життя. О 2 ночі сьогодні в двері постукала сусідка, як виявилось її співмешканцю стало дуже погано, вже потім я дізнався шо то був інсульт.

Вона попросила шоб я поміг винести його до швидкої. Ноші звичайно ж не влазили ні в проходи ні в двері, довелось класти ряднину і на ній виносити хворого. Мужик був не легенький, тому намахався добре. Але якось та донесли ми до швидкої його. А потім почалось саме цікаве, медсестра сказала шо треба поїхати з ними бо як виявляється в лікарні нікому носити носилки з хворим. А якби випадок стався в одинокій хаті, де нема сусідів? Хто допомогав би тоді?

Ну діватись було нікуди, заліз я в стару швидку і поїхали ми до лікарні. Двічі за час дороги по нашим дорогам хворий ледь не вилетів у вікно, кидало так шо "американські гірки" курять в стороні. Можу собі уявити як людині яку розбив інсульт і відняло пів тіла, було приємно в той час.

По приїзду прочекали хвилин 20 в приймальні, поки медсестра оформляла якісь папери. А потім несли нелегкого хворого майже по всій лікарні, з першого поверху на другий в кінець коридору. Намахався як віл, замість того щоб спати, займався тяжкою атлетикою.

Ну і в підсумку коли вже занесли хворого і побажавши йому швидкого одужання мені довелось якось вирішувати питання дороги додому о 3 ночі. Добре що захопив похапцем з собою телефон і гроші, то викликав таксі і таки потрапив в своє ліжко вдома.

Думаю підсумки підводити буде лишнім. Доки влада звітує про покращення медицини, радо вручає в подарунок (та за наші гроші ) томографи, флюрографи і тд. В лікарнях навіть немає штатних санітарів, які могли би носити хворих. Певно вони гадають, що тендітні молоді медсестри зможуть пронести кілька десятків метрів чоловіка, який за них втричі важчий.

Я всім щиро бажаю міцного здоров'я і щоб доля вас тримала подалі від такого медичного обслуговування.

 

А вам слабо?
Дива мильних виробів

Читайте також:

 

Коментарі

Morkovka в Понеділок, 20 лютого 2012, 18:02

На всьому економлять((( Треба надіятися тільки на себе!

На всьому економлять((( Треба надіятися тільки на себе!
LuK в Понеділок, 20 лютого 2012, 22:14

Сусіду ще повезло))))Якось теж потрапили у лікарню з підозрою на інсульт.То хворого ганяли по всім кабінетам і поверхам (флюрографія,аналізи, і т.д......) ,поки я не загнула їм мата....
ЦЕ ЛЮДИНУ З ПЕРЕДІНСУЛЬТНИМ СТАНОН.......я тоді була в шоці.....
А коли нарешті потрапили у неврологію,нам сказали чекати ранку,поки прийде лікар і назначить лікування...
то смисл викликати швидку вночі?чекайте до ранку,якщо доживете....
І вже краще помирати вдома...чим у нашій лікарні...

Сусіду ще повезло))))Якось теж потрапили у лікарню з підозрою на інсульт.То хворого ганяли по всім кабінетам і поверхам (флюрографія,аналізи, і т.д......) ,поки я не загнула їм мата.... ЦЕ ЛЮДИНУ З ПЕРЕДІНСУЛЬТНИМ СТАНОН.......я тоді була в шоці..... А коли нарешті потрапили у неврологію,нам сказали чекати ранку,поки прийде лікар і назначить лікування... то смисл викликати швидку вночі?чекайте до ранку,якщо доживете.... І вже краще помирати вдома...чим у нашій лікарні...
Олександр Островський в Понеділок, 20 лютого 2012, 23:49

Це місто хворе на всю голову! Потрібно вже шось робити з цим. А то так передохнемо всі.

Це місто хворе на всю голову! Потрібно вже шось робити з цим. А то так передохнемо всі.
T-S в Середа, 22 лютого 2012, 09:45

Ви думаєте в інших містах з цим краще?

Ви думаєте в інших містах з цим краще? :o
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Субота, 27 квітня 2024

0
репостів
0
репостів