Розмір шрифту: +
1 minute reading time (218 words)

Крюківські потяги поки що у нас не їздять, зате побачив два Хюндаї

Крюківські потяги поки що у нас не їздять, зате побачив два Хюндаї
Швидкісний потяг вітчизняного виробництва буде перевозити пасажирів по маршруту Київ-Львів-Київ. Електропоїзд, зібраний на Крюківському вагонобудівному заводі, вийшов у свій перший рейс до Львову 24 червня із залізничного вокзалу «Дарниця» в Києві.
Такі новини вийшли на багатьох ЗМІ України. Мені стало цікаво і я вирішив на власні очі побачити ці новенькі потяги. Що з того вийшло?А нічого :-) Як відомо ці швидкісні поїзди у нас не зупиняються та навіть проїжджають об'їзними коліями, подалі від нашого залізничного вокзалу. Я спеціально дізнався коли саме вони проїжджають у нас, як виявилось ввечері біля восьмої години у нас  практично зустрічаються відразу два цих потяги: один зі Львова, інший з Києва. Прийшов на пішохідний міст над залізницею в назначений час і став чекати.

Спочатку проїхав потяг з Києва

Як ми бачимо це все той же горезвісний Хюндай.
Я розчарувався, але мав надію, що зі Львова буде їхати саме потяг Крюківського вагонобудівного заводу.
Але нажаль, 

Так що стало очевидним, що для ЗМІ зробили спеціальний рейс, а надалі нові поїзди не пускають поки що. Ну зате тепер себе тішу, що побачив хоч відомі Хюндаї, які проїжджали через моє місто, бо зблизька вже їх бачив ще практично в день запуску, мені пощастило в той день знаходитись в Києві.

До речі на моє здивування потяги в обидва боки були забиті пасажирами, певно скинули ціни і люди почали їздити ними, бо до цього їздили практично пусті.
Чудотворные свойства ОСИНЫ
12 самых неудобных вопросов, или как безошибочно о...

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 02 травня 2024

0
репостів
0
репостів