Середа, 22 травня 2024 — Сайт міста Шепетівка

Низка природоохоронних організацій України виступили зі спільною заявою, у якій закликали владу відмовитися від планів добудови третього та четвертого енергоблоків Хмельницької АЕС. Про це повідомив Центр екологічних ініціатив “Екодія”.

У вівторок, 21 травня Хмельницький міськрайонний суд розпочав розгляд перших подань установ Державної пенітенціарної служби України, що діють в області, про умовно-дострокове звільнення засуджених від відбування покарання для проходження військової служби та встановлення адміністративного нагляду відносно них.

17 травня у Львові відбувся національний конкурс «JA Компанія року 2024», де змагалися 31 навчальна мінікомпанія – переможці регіональних відборів – з 27 закладів професійно-технічної освіти, фахової вищої та передвищої освіти з 9 областей України.

Сьогодні у Шепетівській РВА відбулося виїзне засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення на території Шепетівського району. До заходу доєдналися члени робочої групи, голови територіальних громад Шепетівського району та керівники профільних департаментів, управлінь, служб, відділів Хмельницької ОВА та Шепетівської РВА.

У Славуті слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувались водій мотоцикла і його пасажир. Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 травня близько 23:45 години по вулиці Церковній.

Слідчі поліції оголосили підозру директорці столичного ТОВ, яка збагатилась на реконструкції під’їзних шляхів до Хмельницької АЕС. У результаті злочинних дій підозрюваної держава зазнала збитків на суму 2,9 млн грн.

Аналіз ДНК поставив крапку в пошуках: на Шепетівщині прощалися із захисником Міщуком Анатолієм
Розділ Події

Вчора, 21 травня в селі Гориця Шепетівського району попрощалися з полеглим захисником Міщуком Анатолієм Анатолійовичем. Про це повідомили на сторінці Берездівської громади.

0
репостів
0
репостів