Субота, 02 вересня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У дворі на вулиці Соборності вирували спортивні пристрасті
Розділ Спорт

Під гаслом «Спорт у кожному дворі», 1 вересня, серед дітей на прибудинковій території за адресою: вул. Соборності, буд. 5, відбулися командні змагання «Веселі старти». У змаганнях взяли участь діти різного віку, від 5 до 14 років.

Працівник Хмельницької АЕС вдесяте став чемпіоном світу з армреслінгу
Розділ Спорт

Цієї п’ятниці, 1 вересня, працівник Хмельницької АЕС Олег Жох вдесяте став чемпіоном світу з армреслінгу. Про це повідомили у Федерації армреслінгу України та на сторінці Хмельнциької АЕС. У фінальному поєдинку рукоборець переміг казахстанця на ліву руку.

Він став у ряди Небесної Чоти: у Нетішині прощались з Олександром Деркачуком
Розділ Події

Сьогодні, 2 вересня, Нетішин знову в жалобі... На жаль, ще один Герой 36-річний Олександр Деркачук, солдат, гранатометник механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти в/ч А4574, виявивши стійкість і мужність, загинув за Україну 31 серпня на західних околицях Бахмута Донецької області. Загинув героїчною смертю на полі запеклого бою, відбиваючи натиск рашистів.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій двоє людей загинуло та троє травмувалось. Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 1 вересня, близько 21:00 години на автодорозі сполученням «Городище — Рівне — Старокостянтинів», поблизу м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів