П'ятниця, 09 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка
ФК “Колос”-Судилків – переможці турніру з мініфутболу серед вуличних команд
Розділ Спорт

9 червня на спортивному майданчику зі штучним покриттям за адресою Проспекту миру, 12а, в рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Олімпійське літо» відбулися завершальні ігри турніру з мініфутболу серед вуличних команд юнаків старшої групи.

Сьогодні Хмельниччина відправила допомогу для жителів Херсонщини, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС. Про це повідомив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

Аграрії Хмельниччини завершили роботи по посівній кампанії 2023 року
Розділ Бізнес

Це друга воєнна посівна кампанія. Проте незважаючи на воєнний стан, нестачу ресурсів та складні погодно-кліматичні умови агроформування всіх форм власності Хмельниччини успішно завершили сівбу ярих культур.

Минулої доби мешканець Шепетівщини втратив більше півмільйона гривень, довірившись шахраю. Поліцейські встановлюють обставини події.

У краєзнавчому відділі Музею пропаганди школярі святкували Зелені свята
Розділ Культура

Днями працівники краєзнавчого відділу Музею пропаганди знайомили школярів Шепетівської СЗОШ №2 із традиціями святкування Зелених свят, організувавши театралізоване свято «Ой, на зелені, на свята». Наукова співробітниця краєзнавчого відділу розповіла учням про українські традиції і особливості свята, і разом спробували їх реалізувати.

У ніч на 9-го червня 2023 року в період з 22.00 по 04.00 год російські окупанти завдали удару по Україні іранськими ударними дронами «Shahed-136/131» та крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-55 по військових об’єктах та об’єктах критичної інфраструктури.

Прикрий випадок стався вчора у міському парку культури та відпочинку міста Нетішин. Працівники КП «Комфорт» впіймали на «гарячому» крадійку квітів.

0
репостів
0
репостів