Вівторок, 06 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Фрезерування на вулиці Українській
Розділ Бізнес

Управління житлово-комунального господарства Шепетівської міської ради оголосило три тендери на проведення ремонту доріг на території міста. Загальна очікувана вартість робіт 27,65 мільйонів гривень. Про це стало відомо з сайту “Прозорро”.

За результатами розгляду трьох позовів Шепетівської окружної прокуратури Господарським судом Хмельницької області прийнято рішення про стягнення до місцевих бюджетів понад 300 тис грн збитків, завданих незаконною порубкою лісу на території району.

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винною 52-річну жительку Житомирщини у крадіжці в умовах воєнного стану та спробі підкупу слідчого (ч. 4 ст. 185, ч. 3 ст. 369 КК України). ЇЇ засуджено до 5 років позбавлення волі.

Завершився другий тур змагань з мініфутболу серед вуличних команд Шепетівки
Розділ Спорт

Змагання з мініфутболу серед вуличних команд продовжуються. 6 червня відбувся другий тур змагань з мініфутболу серед вуличних команд юнаків в межах Всеукраїнських заходів «Олімпійське літо».

Начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков сьогодні виконав почесну місію, разом з начальником Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергієм Царуком, головою Ленковецької територіальної громади Юрієм Криворчуком, вручили відзнаку Герою з Шепетівщини — Іщуку Владиславу Вікторовичу.

0
репостів
0
репостів