П'ятниця, 30 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Рада скасувала податкові пільги для бізнесу та повернула штрафи за відсутність касових апаратів
Розділ Бізнес

Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до Податкового кодексу та інших законів щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану", який скасовує більшість запроваджених після початку повномасштабної війни пільг для бізнесу.

Вчора, 29 червня у Шепетівці за ініціативи Хмельницького обласного центру контролю та профілактики хвороб у співпраці з Шепетівським центром первинної медико-санітарної допомоги та Шепетівським відділенням Червоного хреста відбувся “День здоров’я”. Мешканці громади мали можливість безкоштовно отримати цілий ряд медичних послуг а також дізнатися більше про профілактику захворювань, інших соціальнозначущих хвороб і здоровий спосіб життя.

Один з шепетівських дворів перетворився на спортивну арену
Розділ Спорт

В межах Всеукраїнських спортивних заходів «Спорт у кожному дворі», Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» на прибудинковій території за адресою: вул. Квітки Цісик, буд. 58а відбулися змагання «Веселі старти» серед дворових команд та змагання з дартсу серед дітей.

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно працівника АТ «Укрзалізниця» за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчинене з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

0
репостів
0
репостів