Четвер, 22 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці вшанували пам'ять жертв війни в Україні
Розділ Події

22 червня 1941 року розпочалася одна з найстрашніших сторінок в історії України — німецько-радянська війна. На знак вшанування пам'яті жертв війни в Україні, за участі працівників районної державної адміністрації відбулося покладання квітів до меморіального комплексу «Вічний вогонь» у Шепетівці.

Днями Полонська територіальна громада Шепетівського району Хмельницької області зібрала та передала гуманітарну допомогу для жителів Дар‘ївської громади Херсонщини, які постраждали через агресію росії та підриву Каховської ГЕС. Про це повідомили у Хмельницькій обласній військовій адміністрації.

Юні боксери Шепетівщини виборювали медалі чемпіонату України
Розділ Спорт

З 11 по 18 червня 2023 року в м. Черкаси відбувся чемпіонат України з боксу серед юнаків та дівчат. У ньому взяли участь 299 юнаків та 96 дівчат з усієї країни. Хмельниччину на цих змаганнях представляли боксери з Хмельницького, Шепетівки, Славути, Старокостянтинова, Волочиська, Городка та Чемерівців.

На Шепетівщині відновили міст, якому понад 85 років
Розділ Бізнес

Завершено відновлення мостової переправи на автомобільній дорозі державного значення Н-02 /М-06/ – Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів – Софіївка поблизу села в Тихомель, у Ямпільській селищній громаді Шепетівського району. Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області.

Одна з сільських громад Шепетівщини представляла область у всеукраїнських спортивних змаганнях
Розділ Спорт

З 15 по 18 червня у смт Ворохта Івано-Франківської області відбулися змагання «Найкраща сільська спортивна громада України». Змагання проводились серед сільських та селищних територіальних громад з чисельністю населення до 10 тисяч. Було представлено 17 областей. Хмельницьку область представляла Понінківська громада Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів