Вівторок, 20 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Трагічна звістка пекучим болем знову накрила Судилківську громаду: стало відомо, що 19 червня 2023 року на Луганщині загинув наш земляк, житель села Судилків, Чернушич Юрій Миколайович, 1977 року народження.

Поліцейські Шепетівського райуправління поліції викрили зловмисника, який вкрав у переселенця пенсію. Розшукали зловмисника аж на Одещині. Наразі слідчі вже оголосили йому підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Мова йде про медичну працівницю однієї із поліклінік міста Хмельницький, яка у спілкуванні з пацієнтами просувала кремлівські наративи та заявляла, що «України як такої не має бути». За даними слідства, уродженка челябінської області, яка все свідоме життя прожила в Україні, ще на початку повномасштабного вторгнення підтримувала російських окупантів.

Останній рік боляче вдарив по позиції московського патріархату в Україні. Обшуки, затримання, арешти лідерів, битва за Києво-Печерську лавру. Процес відмови вірян від УПЦ МП також, хоча й не скрізь рівномірно, але триває. Втім, її позиції досі доволі сильні, адже продовжують функціонувати монастирі — справжні “стовпи” для будь-якої конфесії. Процеси, які відбуваються навколо них, не надто публічні. Але це не означає, що у цій царині взагалі нічого не змінюється.

На війні під Бахмутом загинув 21-річний вихованець славутського футзалу Олександр Тихонець. Грав за юнацьку команду хмельницького "Сокола", "Сокіл-2", а також за "Славуту". Про це повідомили у Асоціації футзалу України

Сьогодні начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков разом із начальником Шепетівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковником Сергієм Царуком вручили державні нагороди рідним загиблих Героїв із Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів