П'ятниця, 02 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні в ОВА відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом першого заступника начальника ОВА Сергія Тюріна. Участь у засіданні взяли члени обласної комісії з питань ТЕБ та НС, представники силових структур, структурних підрозділів ОВА, районної та місцевої влади, а також інші запрошені.

У Понінківській громаді прощались із воїном Каліновським Павлом
Розділ Події

Сьогодні скорботний день для всіх жителів Понінківської громади! Відбулося прощання з Каліновським Павлом. Провести героя в останню путь разом з рідними, бойовими побратимами, прийшло чимало жителів громади.

Народна артистка Оксана Білозір співала для переселенців у Грицівській громаді
Розділ Культура

2 червня 2023 року Шепетівщину відвідала народна артистка України Оксана Білозір. На території Грицівського вищого художнього професійного училища №19 відбулася творча зустріч - концерт для душевної підтримки громадян України, які залишили свої домівки та тимчасово проживають у Грицівській громаді.

«Срібний Хрест» від Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного за особистий внесок у розвиток ЗСУ та успішне виконання бойових завдань отримав уродженець Шепетівки Дмитро Христюк. Про це він повідомив у себе на сторінці.

11 червня 2023 року у Шепетівці відбудеться благодійний синьо-жовтий забіг «Біжу для ЗСУ», початок о 17:00. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Майдан-Вильський кар’єр — найбільший постачальник польового шпату на території Східної Європи
Розділ Бізнес

Начальник Шепетівської районної військової адміністрації Олексій Глушаков разом з головою Шепетівської районної ради Олегом Кулінським та заступником Ольгою Лащ в рамках робочої поїздки ознайомилися з виробничими потужностями Майдан-Вильського кар’єру.

Держпродспоживслужба попередила про активність шкідливих метеликів та розповіла як з ними боротись
Розділ Бізнес

В агроценозах області проходить літ І покоління метеликів підгризаючих та листогризучих совок (оклична, озима, совка-гамма, капустяна та інші). Погодні умови сприяють льоту метеликів, який може посилитись та сформувати осередки підвищеної чисельності та шкідливості личинок на сільськогосподарських посівах. Про це повдіомило Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області.

Шепетівський міськрайонний суд визнав 54-річного водія з Шепетівки винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим середньої тяжкості та тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України), й призначив йому покарання – 3 роки ув’язнення (від відбування якого звільнив, встановивши 1 рік іспитового строку) з позбавленням права керування транспортними засобами на 1 рік. Крім цього, стягнув з нього на користь потерпілих матеріальну й моральну шкоду.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури на незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті наркотиків, а також на вимаганні викрито трьох мешканців Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів