Четвер, 01 червня 2023 — Сайт міста Шепетівка
День дитинства продовжили святкувати на площі перед будинком культури
Розділ Події

На продовження святкування дня дитинства у Шепетівській громаді на площі біля міського будинку культури відбувся мистецький захід “У колі друзів!”. Про його перебіг розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Від початку дії нерестової заборони Хмельницькі рибоохоронці здійснили 67 рибоохоронних рейдів та викрили 124 порушення правил рибальства. Один з них відбувся на річні Хомора на Шепетівщині, в ході якого вдалося впіймати на гарячому браконьєра, який наловив раків на рекордну суму.

У Шепетівській громаді відзначали Міжнародний день захисту дітей
Розділ Події

1 червня у Шепетівській міській територіальній громаді пройшли заходи з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, які були організовані відділом у справах сім’ї молоді та спорту, Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», службою у справах дітей та парком культури й відпочинку.

У Ленковецькій громаді виставили на продаж колишню школу та дитячий садок
Розділ Бізнес

Ленковецька сільська рада Шепетівського району оголосила торги з продажу будівль колишнього дитячого садка та школи, які розташовані у селах громади. Від продажу майна планують отримати мінімум 478 тисяч гривень. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

37-річний військовослужбовець із Шепетівської територіальної громади отримав почесний нагрудний знак «Золотий хрест» від Головнокомандувача Збройних сил України генерала Валерія Залужного. Валерій Постний служить у 72 ОМБР імені Чорних Запорожців на посаді головного сержанту взводу 2-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону.

0
репостів
0
репостів