Середа, 31 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним 44-річного чоловіка в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Його засуджено до 10 років позбавлення волі.

Колаборантка заперечувала збройну агресію рф проти України та закликала до підтримки дій загарбників. Співробітники Служби безпеки встановили, що з початку повномасштабного вторгнення мешканка Кам'янця-Подільського неодноразово поширювала через власний акаунт у забороненій соцмережі матеріали антиукраїнського спрямування.

Вніч з 29 на 30 травня поточного року державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області було затримано двох чоловіків, які здійснювали незаконний вилов риби за допомогою заборонених знарядь лову на Юринецькому водосховищу (річка Хомора, Полонська ТГ).

Шепетівчанам демонстрували «механічного курця»
Розділ Події

Сьогодні у всьому світі відзначають Міжнародний день відмови від тютюну. У зв`язку з цим 31 травня працівниками КП «КНП Шепетівський центр ПМСД» спільно з фахівцями Шепетівського районного відділу ДУ «Хмельницький ОЦКПХ МОЗ» проведена акція на дану тематику.

На Шепетівщині висадили дубовий гай пам’яті захисників України
Розділ Події

На Шепетівщині висадили 123 саджанці дуба - щоб віддати шану 123-ом полеглим військовослужбовцям громад Шепетівщини: Берездівської, Улашанівської, Ганнопільської, Крупецької, Нетішинської, Славутської. Біля кожного іменного дерева майорітиме прапор України. 

Дискінезія жовчних шляхів (або дисфункція жовчних шляхів) характеризується порушенням рухомої функції жовчних шляхів, які відповідають за транспорт жовчі з печінки до кишківника для нормального травлення жирів. При правильній діагностиці, вчасному лікуванні та дотримання усіх рекомендацій лікаря у shevchenko.clinic, позбутись патології можна раз і назавжди. Що робити та як її розпізнати, читайте далі.

28 травня у неділю в церковних громадах сіл Травлин та Поляна Шепетівського району відбулися збори, під час яких було прийнято рішення приєднатися до Православної Церкви України. Про це повідомив Благочинний Шепетівського округу у Хмельницькій Єпархії ПЦУ Василь Павлюк.

Голова правління АТ «Хмельницькгаз» намагався втекти за кордон
Розділ Бізнес

Минулоріч держава взяла в управління облгази, що входили до газової імперії Дмитра Фірташа. Два місяці тому більш як у половині з цих компаній пройшли обшуки Служби безпеки України та Бюро економічної безпеки. Вже тоді цей «процесуальний хід» сприймався як примус «фірташівців» до співпраці із новими власниками, які ніяк не могли взяти газову монополію під контроль. Але скепсис щодо успішності цього примусу нікого не полишав. Юридичні підстави оскаржити передачу облгазів в управління «Нафтогазу», звинувачення держави у рейдерстві та погрози міжнародними арбітражами — також. Здавалося, що йдеться про серіал у кілька сезонів, натомість перебіг подій суттєво пришвидшився…

30 травня під головуванням заступника міського голови Галини Безкоровайної відбулось перше повноважне, після рішення виконавчого комітету, засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Шепетівській міській раді. До заходу долучилися представники благодійного фонду “Рокада”.

0
репостів
0
репостів