Вівторок, 30 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські легкоатлети здобули нагороди відкритого чемпіонату Хмельницької ДЮСШ №1
Розділ Спорт

26 травня 2023 року в місті Хмельницький відбувся відкритий чемпіонат Хмельницької ДЮСШ №1 з легкої атлетики. До участі у чемпіонаті було заявлено 8 команд з різних куточків Хмельниччини, загальною кількістю понад 150 учасників. Честь міста Шепетівки захищали 6 спортсменів відділення легкої атлетики Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Іванюка Миколи Миколайовича.

Сьогодні на засіданні Уряду схвалено рішення про підвищення тарифу на електроенергію для населення до 2,64 гривень за кВт. За словами Міністра енергетики України Германа Галущенка, це рішення є вкрай складним, але необхідним для масштабної підготовки енергосистеми до наступного опалювального сезону, яка триває на енергетичних об’єктах країни. 

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним 20-річного мешканця м. Полонного у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть людини (ч. 2 ст. 286 КК України). Вироком Полонського районного суду його засуджено до 6 років позбавлення волі.

Юні туристи Шепетівщини здобули нагороди Кубку області
Розділ Спорт

26-28 травня 2023 року в лісовому масиві біля Рекреаційного центру «Берег Надії» села Головчинці Меджибізької ТГ проведено Кубок області з пішохідного туризму в рамках Чемпіонату області зі спортивного туризму серед юнаків. У змаганнях взяли участь 9 команд з Кам’янець-Подільської, Летичівської, Нетішинської, Полонської, Славутської та Хмельницької територіальних громад.

Юні полонські туристи взяли участь у міжнародних змаганнях «Кубок Жигунас - 2023»
Розділ Спорт

З 12 по 14 травня в Республіці Литва на території регіонального парку річки Неріс поблизу Вільнюса відбулися Міжнародні змагання зі спортивного туризму серед школярів «Кубок Жигунас - 2023». Організував та провів змагання відділ громадської освіти, туризму та етнокультури Центру неформальної освіти учнів Литви (завідувач відділу Маріус Юшкявичюс). У змаганнях взяли участь 41 команда з Литви, Латвії та України.

12 медалей різного ґатунку здобули шепетівські боксери на чемпіонаті міста Нетішин
Розділ Спорт

З 26 по 28 травня 2023 року у місті Нетішин відбувся відкритий чемпіонат міста Нетішин та КДЮСШ ППО ХАЕС з боксу серед юнаків та дівчат 2007 року народження і молодших присвячений Міжнародному Дню захисту дітей.

На Хмельниччині, у селищі Антоніни, 22-річний чоловік знущався з корови. Інцидент трапився 27 травня. Зловмисник прив'язав тварину за роги до трактора та тягнув дорогою.

У Шепетівці суд призначив рік іспитового терміну підлітку, який знущався над дитиною. Разом з товаришем він прив'язав хлопця до дерева, бив його кропивою і кинув у спідню білизну жабу. У суді він пояснив, що таким чином хотів «провчити його за зухвалу поведінку».

0
репостів
0
репостів