Понеділок, 22 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівщині суд виніс вирок двом зловмисникам, що напали на 72-річну пенсіонерку. 9 років 6 місяців та 9 років ув'язнення відповідно, з конфіскацією майна отримали двоє жителів Ізяславської громади за розбій, поєднаний з проникненням у житло.

Із 16 травня родичі розшукують 34-річну жительку села Поляна Альону Кобець.  Як повідомив Максим Остапчук, вона вийшла з дому і до сьогодні не повернулась.

В рамках профорієнтаційного місячника учні Шепетівського навчально-виховного комплексу №1 відвідали Київський університет культури. Про це повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

У Шепетівці відбувся II етап літніх сільських спортивних ігор з футболу
Розділ Спорт

19 травня 2023 року на стадіоні Локомотив у місті Шепетівка відбувся II етап літніх сільських спортивних ігор з футболу серед команд сільських та селищних територіальних громад. Участь у змаганнях взяли 14 футбольних команд з Шепетівського району.

У Шепетівці благодійний «Велодень у вишиванках» встановив черговий рекорд
Розділ Події

21 травня у Шепетівці відбувся благодійний «Велодень у вишиванках» 2023 з нагоди Дня Вишиванки та Дня Героїв, який було організовано відділом у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

На Шепетівщині поліцейські затримали зловмисника за побиття жінки. Слідчі Шепетівського районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили йому підозру за ч.1 ст.122 ( Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт вже скеровано до суду.

Ще в одному храмі Шепетівського району відтепер будуть молитись українською мовою
Розділ Події

Вчора Білогірське благочиння Правосланої Церкви України поповнилось ще однією парафією.На загальних парафіяльних зборах, які відбулись у селі Зіньки Шепетівського району більшістю голосів було прийнято рішення змінити канонічну підлеглість з УПЦ (мп) долучившись до Православної Церкви України.

На Шепетівщині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 15-річний мотоцикліст. Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 травня близько 19:20 години поблизу с. Цвітоха.

0
репостів
0
репостів