Середа, 17 травня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Приїхавши на виклик до родини у Ізяславській громаді Шепетівського району, де між батьками стався серйозний конфлікт, ювенальний інспектор і дільничний офіцер поліції побачили у кімнаті двох малолітніх дітей. Сестрички, нажаль, стали свідками сварки між батьками та були перелякані їх поведінкою.

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 37-річній працівниці банку за фактами шахрайства, заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, несанкціонованому втручанні в роботу автоматизованих мереж та незаконному заволодінні офіційними документами (ч. 3 ст.190, ч. ч. 2, 3 ст. 191, ч. 1 ст. 357, ч. ч. 1, 2 ст. 361 КК України).

Вчора, 16 травня відбулася зустріч нетішинського міського голови Олександра Супрунюка з матерями загиблих героїв Нетішинської міської територіальної громади. Очільник міськради передав рідним посмертні відзнаки бійців.

Від вихідних бригади підрядників працюють над ліквідацією дрібних недоліків покриття на автошляху Р-48 /Р-24/ - Сатанів - Війтівці - Білогір’я - /Р-26/, на ділянці в межах колишнього Волочиського та Теофіпольського районів.

0
репостів
0
репостів