Вівторок, 04 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Без батька залишилося три доньки. У Сатанові прощались із воїном родом з Шепетівки
Розділ Події

1 квітня у Сатанові попрощалися з Миколою Шкорбатюком. Воїном, який майже рік стояв на захисті своєї Батьківщини. Чоловік родом із Шепетівки. У нашому місті він народився та зростав.

На Шепетівщині триває перехід церков від московського патріархату до Православної церкви України. На цей раз зголосилися жителі Білогородської громади, але традиційно – московські попи не хотіли залишати приміщення. Без сутичок не минулося. 

Сьогодні голова обласної ради Віолета Лабазюк провела пленарне засідання п´ятнадцятої позачергової сесії, яку було скликано у зв´язку з ганебними подіями 2 квітня цього року у Хмельницькому Свято-Покровському кафедральному соборі УПЦ МП (офіційно зареєстрована як Київська митрополія Української православної церкви), де священники побили військового за його громадянську позицію.

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 30-річного хмельничанина за фактами вбивства з корисливих мотивів, підпалу, крадіжки, розбою, вчиненого в умовах воєнного стану, поєднаного з проникненням у житло та незаконного заволодіння офіційними документами (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 185, ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 194, ч. ч. 1, 3 ст. 357 КК України).

Зловмисниками виявилися 24-річний житель Житомирської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, та 19-річний житель Київської області. Поліцейські встановили, що «закладчики» приїхали до Старокостянтинова спеціально з метою збуту наркотиків. За скоєне молодикам може загрожувати до 10 років ув’язнення.

2 квітня на командний чемпіонат України з кросу серед спортсменів різних вікових груп до міста Вінниця прибуло 223 легкоатлети з 19 областей та міста Києва. Хмельниччину представляли 19 спортсменів.

До поліції надійшло п'ять повідомлень про шахрайські дії стосовно мешканців м. Шепетівка, Полонне та Нетішин.

До Всесвітнього дня здоров’я у Шепетівці відбулися змагання з волейболу
Розділ Спорт

1-2 квітня 2023 року з нагоди Всесвітнього дня здоров’я відбувся відкритий чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з волейболу серед чоловічих команд. До участі в чемпіонаті було заявлено шість команд, які після жеребкування були розділені на дві групи.

0
репостів
0
репостів