Середа, 12 квітня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Судилківська селищна рада повідомила, що 6 квітня 2023 року внаслідок отриманих поранень обірвалося молоде життя земляка, жителя с. Судилків, Болюха Богдана Петровича, 1996 року народження.

Контррозвідники СБУ у Хмельницькій області заблокували схему ухилення українських громадян від мобілізації в умовах воєнного стану. Організували незаконну діяльність кілька мешканців Одещини.

За процесуального керівництва прокурорів Шепетівської окружної прокуратури жителю м. Нетішин повідомлено про підозру у придбанні, зберіганні та збуті вогнепальної зброї та бойових припасів, без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Завершився обласний етап Міжнародного екологічного конкурсу на тему «Душа села». Його організували щоб привернути увагу до українського села з його прадавніми духовними підвалинами, на яких тримається вся енергетична сув’язь українськості, поповнити знання дітей про рослинний та тваринний світ рідного краю, формувати основи екологічної культури та мислення, розвивати спостережливість, образну пам’ять, увагу, кмітливість, виховувати любов до природи, бережливе ставлення до навколишнього середовища. 

Служба безпеки України затримала у Хмельницькому проросійського пропагандиста, що допомагав агресору у війні проти України. Ще до початку повномасштабного вторгнення він входив до пулу політичних піарників, які працювали на Медведчука.

У Нетішині врятували бобра, який потрапив до фонтану (відео)
Розділ Події

11 квітня до рятувальників зателефонували небайдужі люди та повідомили, що у Нетішині бобер впав до недіючого декоративного фонтану. Тваринка не змогла сама вибратися, тому на допомогу прибули рятувальники та небайдужі містяни.

0
репостів
0
репостів