Вівторок, 07 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Завтра у Хмельницькому будуть прощатись із шепетівчанином Сторожуком Богданом
Розділ Події

5 березня біля міста Часів Яр, що неоподалік Бахмуту загинув уродженець Шепетівки Сторожук Богдан Олександрович. Про це фейсбук-групі Шепетівка віртуальна повідомила його сестра.

У Шепетівці презентували фотодокументальну виставку про знищених українських театралів
Розділ Культура

У Музеї пропаганди відбулася презентація фотодокументальної виставки «Імена, викреслені з афіш», що експонується у виставковій залі музею. Для громади експозицію презентували у співпраці з Меморіальним заповідником "Биківнянські могили".

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури суд визнав винним 38-річного шепетівчанина у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, вчинене в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого та у залишені в небезпеці (ч. 1 ст. 135, ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України). Його засуджено до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 8 років.

Сім років позбавлення волі – таке остаточне покарання призначив Шепетівський міськрайонний суд обвинуваченому у замаху на грабіж, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 186 КК України), визнавши його винним в інкримінованому злочині.

Вихованці Шепетівської КДЮСШ здобули 6 нагород чемпіонату Хмельницької області з вільної боротьби
Розділ Спорт

3-4 березня 2023 року у місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2008-2009 р.н., кадетів та кадеток 2006-2007 р.н., юніорів та юніорок 2003-2005 р.н. До участі у чемпіонаті було заявлено понад 90 спортсменів з різних куточків Хмельниччини.

0
репостів
0
репостів