Четвер, 30 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Нетішинець Дмитро Загребельний у складі збірної України посів перше місце на Міжнародному турнірі з фехтування у Польщі серед дітей до 15 років. Серед 103 шаблістів, які брали участь у «Challenge Wratislavia», нетішинець став найсильнішим.

Полонський районний суд визнав 51-річного жителя Полонного винним у повторному протягом року керуванні транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом (ч. 5 ст. 126 КУпАП) та наклав на нього стягнення – 40800 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортним засобом на 5 років, без оплатного вилучення ТЗ.

Днями 29-річна мешканка міста Ізяслав Шепетівського району натрапила на псевдоблагодійників. Жінка втратила більше двох тисяч гривень, зазначивши на сайті "Допомога від ООН" свої персональні дані.

На Кам’янеччині слідчі оголосили підозру 39-річному мешканцю Харківщини, який купив підроблене посвідчення водія через інтернет. За підробку та використання підробленого документа зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Судом апеляційної інстанції залишено без змін вирок суду, яким чоловіка засуджено до найсуворішого покарання, передбаченого санкцією статті - довічне позбавлення волі за ґвалтування 11-річної дитини (ч. 4 ст. 152, ч. 3 ст. 15, ч. 6 ст. 152 КК України).

Цю собачку звати Корі . Вона з Бахмута. Її привіз до Хмельницького наш захисник, який зараз лікується після поранення. Сьогодні в центрі обласного центру Корі сполохалась і загубилась.

2022 рік для Ізяславської громади Шепетівського району виявився справжнім іспитом на міцність та згуртованість. Адже  життя громади в умовах війни стало крихким балансом між питаннями боротьби, безпеки та комфорту мешканців й гостей Ізяславщини. Так, завдяки нашим відважним захисникам, які звільняють кілометр за кілометром, місто за містом, вибивають ворога з української землі, Ізяславська міська територіальна громада відносно у безпеці. Про підтримку, взаємодопомогу, нові виклики та об’єднання зусиль у громаді розповів міський голова Ізяслава Сергій Шлегель.

Шепетівський міськрайонний суд виправдав 36-річну жінку у справі про замовне вбивство її чоловіка, яке сталось ще в 2016 році. Слідство встановило, що до злочину були причетні двоє курсантів Національної академії сухопутних військ. Один з них наніс жертві численні удари молотком по голові, а інший спостерігав і в разі потреби мав допомогти виконавцеві.

У м.Шепетівка поліцейські вирахували гастролерку з Житомирщини, яка викрала у місцевої жительки банківську картку та зняла з неї більше 20 тисяч гривень. Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили їй підозру за ч.4 ст.185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) та ч.1 ст.357 (Привласнення офіційного документа, вчиненого з корисливих мотивів).

Сезон березового соку розпочався. А чи знали ви, що заготовляти його можна не всюди і не всім? Лісівники нагадали про актуальні заборони у себе на сторінці.

0
репостів
0
репостів