Вівторок, 28 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка

За результатами розгляду апеляційної скарги прокуратури Хмельницьким апеляційним судом збільшено міру покарання для винуватця ДТП, в якій у листопаді 2019 року загинуло двоє людей. Вироком суду першої інстанції його засуджено до 6 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

У Хмельницькому ювенальні поліцейські оперативно розшукали зниклого 10-річного хлопчика. 27 березня близько 19:40 години до поліції звернулася стурбована жінка і повідомила, що зник її малолітній син.

17 лютого близько 12:30 години дільничні офіцери поліції під час патрулювання в м. Хмельницькому по Старокостянтинівському шосе помітили підозрілого юнака, у якого правоохоронці вилучили згортки з наркотиками. За скоєне йому може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Слідчі Шепетівського районного управління поліції встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалось двоє людей. Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 27 березня, у м. Шепетівка по вулиці Судилківській.

З 1 квітня 2023 року в Хмельницькій області розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Про це повідомило Управління державного агентства меліорації та рибного господарства у Хмельницькій області.

Контррозвідка Служби безпеки спільно зі співробітниками внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби викрила ще одного російського агента у ході спецоперації у Чернігівській області. Фігурантом виявився інспектор Чернігівського прикордонного загону.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 28 березня, на Волочищині.  Пасажирський автобус «Неоплан» сполученням «Варшава-Одеса», з’їхав у кювет та перекинувся. У салоні було двоє водіїв, 25 пасажирів, з яких двоє – діти.

Протягом минулого тижня (3 20 по 26 березня) виявлено 84 випадки захворювання на COVID-19 (на 35% більше, ніж попереднього тижня), з них шість дітей. З загальної кількості захворівших 14 потребували госпіталізації. Одужали протягом тижня 77 осіб. Летальні випадки не реєструвалися.

На аукціоні державне майно оцінили у 30 разів менше від реальної ціни
Розділ Бізнес

За результатами реалізації Шепетівською окружною прокуратурою повноважень з представництва держави в суді встановлено, що у 2021 році органом, уповноваженим передавати в оренду державного майна проведений аукціон, в якому використано довідку про балансову вартість майна у 30 разів менша від реальної вартості.

У результаті дорожньо-транспортних пригод травмувалось троє людей, серед яких 15-річна дівчина. Поліцейські встановлюють обставини подій.

0
репостів
0
репостів