Неділя, 12 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині стартувала реалізація проєкту вирощування енергетичної верби
Розділ Бізнес

Нещодавно Берездівська, Ганнопільська та Крупецька сільські територіальні громадами підписали меморандуми про співпрацю в межах реалізації проєкту “Вирощування енергетичних культур, як складова енергонезалежності громад” з командою Хмельницького енергетичного кластеру. Саме з цього моменту стартувала реалізація проєкту.

З 31 січня по 16 лютого 2023 року в Житомирському державному будинку художньої та технічної творчості проводився Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль вшанування воїнів України «Розстріляна молодість» - до дня Героїв небесної сотні, в якому взяли участь 3360 вихованців з 20-ти областей України. Приємно зазначити, що дві вихованки ЦЕНТУМ, які вперше взяли участь у фестивалі, були нагороджені дипломами Українського державного центру позашкільної освіти першого ступеня.

Учасники 27-ї Української антарктичної експедиції, серед яких шепетівчанин Максим Білоус, провели масштабний ремонт дороговказу біля станції "Академік Вернадський". На ньому розміщують таблички з назвами та відстанню до різних міст. Здебільшого це населені пункти, з яких родом наші зимівники або звідки до нас приїздили колеги з інших країн.

0
репостів
0
репостів