Вівторок, 07 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка

За сьогодні, 7 лютого шепетівським рятувальникам довелось ліквідовувати дві пожежі у нашому місті. На жаль, одна з них не обійшлася без жертв.

На Шепетівщині протягом тижня виявлено 17 випадків захворювання на COVID-19, в тому числі одна дитина. Госпіталізовано 5 осіб. Від ускладнень, спричинених коронавірусною інфекцією, загинула одна особа.

Вихованці Шепетівської КДЮСШ здобули нагороди Кубку Хмельницької області з важкої атлетики серед дорослих
Розділ Спорт

4 лютого 2023 року у місті Хмельницький відбувся Кубок Хмельницької області з важкої атлетики серед дорослих. Бажання позмагатися за нагороди виявили 125 важкоатлетів з різних куточків Хмельниччини. Честь міста Шепетівки захищали 9 вихованців відділення важкої атлетики Шепетівської КДЮСШ під керівництвом тренерів-викладачів Медведя Володимира Івановича та Медведя Аркадія Володимировича.

У Ізяславі відбулось представлення культурологічного проєкту під назвою «Портрет на фоні епохи»
Розділ Культура

У п’ятницю минулого тижня у залі Ізяславського будинку творчості дітей та юнацтва зібралися поціновувачі історії рідного краю. У цей день відбулось представлення культурологічного проєкту під назвою «ПОРТРЕТ НА ФОНІ ЕПОХИ». Першу краєзнавчу студію у рамках означеного проєкту було присвячено 305-річниці від дня народження поетеси, перекладачки, філантропу, княгині Барбарі Урсулі САНГУШКО (в дівоцтві Дуніна), якій виповнилося 04 лютого 2023 року.

Верховна Рада проголосувала за Закон про затвердження Указу президента "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні" на 90 днів, із 19 лютого. За закон проголосували 348 нардепів.

Минулої доби до Шепетівського райуправління поліції надійшло два звернення від постраждалих шепетівчан щодо шахрайства. Загальна сума збитків склала майже сімнадцять з половиною тисяч гривень.

0
репостів
0
репостів