Середа, 22 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка

З метою запобігання знищенню квітів і рослин, які розпочинають цвітіння в перші дні весни, Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області разом з правоохоронними органами та Державною лісовою охороною розпочинає щорічну природоохоронну операцію "Первоцвіт-2023".

У шепетівському суді було задоволено позови прокуратури про конфіскацію земель сільськогосподарського призначення, що незаконно перебували у власності громадян рф. Про це повідомили на сторінці Шепетівська окружна прокуратура.

До суду звернулася донька пенсіонера й просила стягнути з Головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області 295 082 гривні – суму пенсії, яку її батько недоотримав за життя. Він помер у тимчасово окупованому Донецьку, а вона – його єдина спадкоємиця за законом, проте Фонд відмовив у виплаті.

Юні квітникарі Шепетівського міського ЦЕНТУМ знову серед найкращих. Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за ІІ місце у Всеукраїнському конкурсі внутрішнього озеленення закладів освіти «Галерея кімнатних рослин» нагороджені вихованці гуртка «Юні квітникарі» закладу.

0
репостів
0
репостів